Блог

Блог

Риболови - люди захоплені і люблять ділитися один з одним різною інформацією, та й просто спілкуватися. А де зручніше робити це, якщо не в інтернеті? Саме тому ми вирішили створити наш різнобічний блог про риболовлю, інтернет магазин FishbumТам можна почерпнути багато корисної для себе інформації, або просто цікаво провести час. 

На сторінках мережевого журналу можна знайти саму різну, але завжди цікаву і актуальну інформацію:

  • Як виготовити уловисту рибальську снасть і ефективно нею рибалити
  • Особливості риболовлі в різні сезони року
  • Як зловити судака, щуку, сома, ляща та іншу мирну і хижу рибу, що мешкає у водоймах України
  • Як вибрати і купити кращі снасті для риболовлі та активного відпочинку
  • Детальний аналіз і порівняння різних рибальських вудилищ, приманок, елементів оснащення
  • Усвідомлений вибір рибальської котушки під різні завдання
  • Відео звіти з реальних рибалок, не має значення чи були вони успішними або не дуже
  • Огляди на предмети похідної екіпіровки, які здатні зробити перебування на природі максимально комфортним
  • Кулінарні поради, як смачно приготувати рибу, або інші страви
  • І багато, багато іншого

Рекомендуємо відвідати рибальський ютуб канал Fishbum, де завжди можна побачити щось нове і пізнавальне, наприклад, особливо вловисту проводку приманки, вдалий комплект рибальського вудилища і котушки або конкретну снасть в дії.

Крім того, наш блог про риболовлю в Україні дозволяє задавати питання, що цікавлять вас, залишати будь-які відгуки і ділитися враженнями. Також можна, і навіть потрібно, давати рекомендації, поради, висувати побажання. Все це обов'язково буде нами розглядатися і враховуватися, щоб наші статті і відео про риболовлю в Україні ставали цікавіше і змістовніше. Можна навіть вносити свої пропозиції, що стосуються тематики, яка, на ваш погляд, освітлена у нас не в повній мірі, і ми будемо виправляти недоліки, якщо це буде потрібно.

Після перегляду статей і відео, звичайно ж, захочеться на риболовлю, знадобляться снасті, їх можна буде купити в інтернет магазині Fishbum, в якому асортимент товарів для риболовлі і туризму постійно розширюється, він створюється відповідно до найсучаснішими тенденціями розвитку сучасної риболовлі. Ми стежимо за тим, щоб у нас завжди були в наявності сучасні рибальські снасті, приманки, аксесуари. Якщо виникнуть питання, їх можна задати нашим фахівцям, отримавши чіткий об'єктивний відповідь, ми завжди відкриті до діалогу з рибалками, так як і самі ними є.

Риболовля на поплавочні снасті
Риболовля на поплавочні снасті
0
Риболовля з поплавком, здавалося б, що може бути простіше, водночас це дуже багатогранне захопливе заняття, цікаве і для найменших рибалок-початківців, і для навчених досвідом дорослих. Ще б пак, адже цей метод риболовлі дає змогу практично необмежено вдосконалити снасті, а й на найпримітивніші монт..
Сучасна риболовля на спінінг
Сучасна риболовля на спінінг
0
Ловля хижої риби на спінінг - це вельми захопливе заняття, яке підкорило не одне покоління чоловіків, утім, жінок серед прихильників цього виду риболовлі теж не мало. Ще б пак, адже потрапити до лав шанувальників спінінга дуже просто, для цього достатньо відчути запеклу атаку риби, і вже прокидаєтьс..
Ловля мирної риби на фідер
Ловля мирної риби на фідер
0
Ловля мирної риби завжди вважалася одним з найбільш шанованих видів риболовлі, ще б пак, адже саме ця, досить невибаглива і всюдисуща риба, мабуть, найчисленніша у вітчизняних водоймах, та й не тільки в них. Займаючись такою риболовлею важко залишитися без улову, навіть новачок рідко піде з берега з..
Вплив місяця і погоди на клювання риби
Вплив місяця і погоди на клювання риби
0
У природі все взаємопов'язано, мало хто в наш час ризикне спростовувати цей факт, оскільки буквально кожен неодноразово перевірив це на особистому досвіді. А раз так, то було б нерозумно використовувати ці моменти для отримання особистої користі, і риболовля тут не виняток. Звісно, величезна кількіс..
Блешні колебалки для риболовлі на спінінг
Блешні колебалки для риболовлі на спінінг
0
Сезон відкритої води ще тільки розпочався, а рибалки-спінінгісти, і ми в тому числі, вирушили половити першого, вельми трудового, хижака. Свої заповітні місця є у будь-якого більш-менш досвідченого спінінгіста, є вони й у нас. Місця ці не те, щоб дуже секретні, але все-таки певною мірою особисті, і ..
Блешні вертушки для риболовлі на спінінг
Блешні вертушки для риболовлі на спінінг
0
Фінальна в поточному сезоні риболовля з льоду принесла свої трофеї і не розчарувала, клювань було багато, майже всі вони закінчувалися витяганням трофея. Наша дружна компанія захоплених рибалок провела ще один день на свіжому повітрі, крига не підвела, судаки зі щуками вирушили з нами додому, втім, ..
Весняна риболовля
Весняна риболовля
0
Непомітно пролетіла зима, все вказує на те, що сезон твердої води добігає кінця, але це зовсім не привід сумувати, адже слідом йде не менш захоплюючий час весняної риболовлі. А поки є можливість, наша дружна команда вибралася на лід, адже зараз саме час для упіймання рекордного трофея, і упускати та..
Котушка для риболовлі
Котушка для риболовлі
0
Запрошуємо всіх рибалок на чергову риболовлю, під час якої будемо ловити щуку та судака на жерлиці та віби. Скажемо відразу, риболовля вийшла яскрава, було спіймано чимало досить великих трофеїв, нудьгувати не доводилося. Активність і маневри риби відстежували за допомогою нашого вірного помічника, ..
Вудка для зимової риболовлі
Вудка для зимової риболовлі
0
За вікном встановилася прохолодна, але не надто холодна погода. З одного боку, це добре, за таких умов рибалка має мінімальні шанси замерзнути, якщо він, звісно, правильно вдягнений, а з іншого - крига потроху тане, і, врешті-решт, розтане зовсім. А тому важливо використовувати будь-яку можливість і..
Що одягнути на зимову риболовлю
Що одягнути на зимову риболовлю
0
Наші рибальські пригоди на льоду тривають, поки вода перебуває у твердому стані, потрібно встигнути насолодитися риболовлею на повну, чим ми і займемося. Чисте зимове повітря на зимовій водоймі, приємне навантаження на організм, чудова компанія і гідні рибальські трофеї, краса. Приєднається до цього..
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->