Смачний оселедець із судака

Смачний оселедець із судака

30.12.2023
0

Смачно приготована власноруч спіймана риба завжди доречна, але все ж особливо актуальна вона буде на сімейному новорічному столі. Існує безліч гідних рецептів, як просто і швидко приготувати рибну страву, навіть із простої риби, незважаючи на це, наш рецепт, впевнені, буде гідно оцінений і самими рибалками, і членами їхніх сімей. Процес представлений на відео про приготування смачного оселедця з судака, побачити яке можна, як і багато чого іншого, на рибальському ютуб каналі FishBum.

  • Оброблення риби на філе
  • Приготування інгредієнтів
  • Спеції для оселедця з річкової риби
  • Незмінно відмінний результат

Для того, щоб грамотно обробити рибу, знадобиться не тільки певна вправність, а й добротний інструмент, а саме - гостро заточений ніж і обробна дошка. Для виготовлення рибного філе найзручнішим буде бритвено заточений ніж із тонким лезом. Зауважимо одразу, що такий не підійде для оброблення риби, коли доведеться працювати по кістках, бо швидко затупиться, тут найкраще проявить себе його потужніший "колега" з тупішим кутом заточування. Обробна дошка для оброблення риби має бути окрема, тобто на ній не бажано різати хліб або інші продукти, це логічно.

Рибне м'ясо знімають із кісток, відокремлюють від шкіри, за потреби пінцетом видаляють великі кістки. Судак має мінімум кісток, тому з нього вийде чудовий оселедець, при цьому варто врахувати, що це не жирна риба, хоча тут справа смаку. Для отримання філе з судака, максимально придатного для наших цілей, бажано не надто сильно мочити рибу, але при цьому примудриться як слід очистити її, це не складно, справа досвіду. Бажано також кілька діб потримати філе для оселедця в морозильнику, для профілактики. Маленький секрет: намагаємося максимально видалити з м'яса вологу, тоді його структура, в підсумку, буде не пухка, а щільна і пружна.

Щоб процес пройшов швидко, і нічого не забути, варто підготувати всі компоненти страви заздалегідь, розкласти, за можливості, по черзі, і просто додавати по черзі. Спочатку складаємо підготовлену і порізану сировину у відповідну тару. Потім розкладаємо спеції, які любимо, в зоні доступності і вже у відміряному вигляді, окремо, кожен елемент у свій посуд.

Часто виникає питання, а які саме спеції використовувати для приготування смачного оселедця з річкової риби. Відповідь проста, які подобаються вам особисто, такі й беріть. Незмінними компонентами будуть, мабуть, тільки сіль, оцет і чорний перець горошком. Наші уподобання можна побачити у відео.

Ось і проведені всі необхідні процедури, всі інгредієнти поміщені в правильну тару, поміщені в холодильник. Набираємося терпіння і чекаємо, поки рибка дозріє, і робити це вона буде в холодильнику. Досить почекати кілька годин, і можна буде знімати пробу, щоб переконатися, що результат досягнуто, і, як завжди, - чудовий!

Ось так, легко і просто, готуємо смачний оселедець із судака, втім, можна використовувати й іншу рибу, яка подобається або є під рукою. А купити снасті для риболовлі та активного відпочинку з доставкою можна в інтернет магазині FishBum, Київ, Україна.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->