Трофейний сом, відео

Трофейний сом, відео

17.09.2021
1

Трофейний сом, відео з ютуб каналу FishBum

Який рибалка не мріє зловити хоч один настільки великий трофей, щоб, розповідаючи про нього, не був необхідності прикрашати і, чого гріха таїти, навіть трішки прибріхувати для більшого ефекту. І рано чи пізно такий противник з'являється в житті рибалки. В даному відео, розміщеному на нашому ютуб каналі Фіш Бум якраз і описаний момент затримання солідного сомика, а якщо врахувати, що снасті були спочатку розраховані на піймання середніх садочків, окунів та щучек, то стане зрозуміло, які емоції долали везучого рибалки в процесі виведення , нехай навіть при солідній підтримці колег по захопленню, присутній з ним в той момент в човні.

Справа була в популярному серед київських рибалок місці, а саме в околицях села Сорокошичі, що на півночі Київського водосховища. Ті місця славляться великою кількістю різної риби, але найцікавіше ловити, звичайно ж, великого хижака. Такого як судак, щука, сом, трофейний окунь.

В якості приманки в той день використовувалися силіконові приманки і раттлин ручної роботи, виготовлені на замовлення торгової марки Фіш Бум і вже показали відмінні результати на практиці. У цей раз, вдосталь половивши на став давно звичним силікон було вирішено перейти до риболовлі саме на ці віби, так як зміна приманки часто дозволяє підбадьорити не надто активного судака і внести деяку кількість адреналіну і позитивних емоцій в процес.

Деякий час нічого не відбувалося, поки пильний погляд одного з рибалок не зафіксував потужний вихід якоїсь великої риби поблизу, спрацювала система автоматичного наведення в точку активності потенційного трофея і приманка вирушила точно в ціль.

Кілька секунд нічого не відбувалося, потім відбувся невеликий поштовх, і понеслося. Потужні потяжки чітко дали зрозуміти, що на тому кінці явно влаштувався хтось не крейда і явно важкий, вже потім стало ясно, що, швидше за все, попався сом, і протистояння не буде швидким.

У процесі виведення було все: від ривків типу «віддай вудку» до наполегливих спроб з боку риби злиняти в найближчий коряжник. Переказувати весь сюжет не стану, на це варто поглянути на власні очі.



Відгуків1

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->