Тейл-спіннери ручна робота

Тейл-спіннери ручна робота

10.09.2021
1

Уловиста приманка тейл спіннер, виготовлена вручну, відео з відеоблогу FishBum

В даному відео докладно і зі знанням справи були зроблені польові випробування щодо нової, але що стала вже досить популярною приманки для лову різної хижої риби на спінінг, а саме Тейл-спиннер ручної роботи. Не секрет, що риба здатна запам'ятовувати і надалі часу навіть розрізняти рибальські блешні, сіліконкі або воблера. Це добре для риби, але погано для рибалки, так як вона просто перестає клювати і взагалі якось реагувати на спроби зловити її такими снастями. Ось тут-то і приходить на допомогу принципово нова снасть, бажано зовсім незнайома рибі.

  • Місце риболовлі
  • Умови лову
  • Техніка і тактика
  • Висновки

Риболовля в нашому сюжеті відбувається в дуже популярному серед київських рибалок місці, а саме в околицях українського села Сорокошичі, яке славиться великою кількістю риби, в тому числі і хижої. Але є нюанс, завдяки такій популярності риба там вже запрессована настільки, що нерідко вередує і перестає ловитися геть. Це просто ідеальне місце для випробування нової приманки, так як точно відомо, що риба є, але дивися, злови її, та ще й не сезон. Те, що треба, адже ми не шукаємо легких шляхів.

Для чистоти і об'єктивності рибальського експерименту були обрані різні за моделями, вагою і забарвленням варіанти. Ловля проводилася на середніх глибинах, недалеко від великих зграй білі, так як саме в таких місцях часто присутня судак, окунь і щука, під'їдають ослаблених риб.

Техніка і тактика лову були обрані класичні, джигові і спінінгів проводки, в півводи, хвилеподібно, і з періодичним дотиком дна, тобто характерних для джиговой риболовлі. Наголос робився на пошуку судака і окуня, щука не розглядалася спочатку, тому що не сезон, та й нечасто зустрінеш її в одному місці зі згаданими вище смугастими хижаками.

Планомірний облов робочих точок з гарантовано присутньої на них рибою дав свої результати. Однозначний висновок - ловити рибу на Тейл-спіннери ручної роботи можна і потрібно, це зафіксовано на відео і в додаткових доказів не потребує. Звичайно, не всі клювання були реалізовані, та й прикрі сходи мають місце бути, але інтерес хижака до даних приманок зафіксовано. А значить досить просто зробити висновки, попрацювати над помилками, злегка підвищити рівень своєї майстерності і успіх буде однозначно, та ще й який. Захоплюючого перегляду.



Відгуків1

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->