Судак з аеролодки

Судак з аеролодки

18.02.2022
3

Рибалка на судака по останньому льоду завжди цікава, але при цьому обов'язково необхідно пам'ятати про правила безпеки, тому що старий лід хоч і товстий, але дуже крихкий, а подекуди так і просто небезпечний. Наше нове відео про ловлю судака на виби та балансири у виска, в Сорокошичах, розповість про методику такої риболовлі, снастей та проведення.

Також ми показали, як упіймати з льоду судака на жерлиці. Зверніть увагу, що виїзд на лід був здійснений на аеролодці, з дотриманням усіх можливих застережень, буквально перед кожним кроком лід перевірявся пішнею, щоб уникнути несанкціонованого купання. Повторювати без відповідного досвіду вкрай не рекомендується.

  • Переміщення по льоду на водоймі в передвесняний період
  • Снасті ручної роботи реально ловлять
  • Жерлиці «судаківки» за останнім льодом

Якщо є можливість скористатися таким специфічним транспортним засобом для швидкого та безпечного переміщення по льоду, як аероладка, варто неодмінно їй скористатися. Навіть саме це принесе масу задоволення, та й добиратися до місця таким чином набагато зручніше, а головне – безпечно.

Незважаючи на товщину і міцність лід в кінці зими здатний неприємно здивувати раптовою промоїною і здатністю буквально йти з-під ніг в лічені секунди, тому пішня на такому виході - найкращий друг. Якщо лід підозрілий, краще обійти таку ділянку десятою дорогою.

В черговий раз показали свою ефективність приманки ручної роботи від FishBum, ці виби реально ловлять, незважаючи на відносно великий розмір, вони спокушають навіть дрібницю, що не тішить, звичайно, але показує безперечну зацікавленість риби. Варто звернути увагу на проводку, у нашому відео докладно показано, яка працює краще.

Якщо клювання призупинилося або слідують холості невиразні тички, доцільно змінити приманку, дуже часто ситуація відразу змінюється, на краще, таким чином можна перемогти своєрідний ефект звикання хижака в блешні, вибу або балансиру.

Склалася думка, що на жерлиці можна ловити винятково щуку, а ось про судака зазвичай забувають і абсолютно дарма. Він також не пройде повз легкий видобуток і неодмінно атакує відповідного за формою і розміром живця. Потрібно враховувати, що ця хижа риба має горло особливої ​​форми, тому занадто великих або широких рибок вона може ігнорувати.

Важливий момент у правильній установці судацької жерлиці – це вибір робочої глибини поблизу дна. Докладніше про це дивіться у нашому відео сюжеті. Вибір гачка в такій риболовлі критичний, тому що впливає на можливість клювання та результативність підсічки, про це треба пам'ятати.

Зимова рибалка на судаку з льоду дуже захоплююча і може бути дуже видобутку, але завжди потрібно пам'ятати про мінімально дозволені розміри риби та норми вилову, тільки таким чином ми зможемо зберегти рибу для наших дітей та онуків. Цікавого перегляду, продовження слідує.




Відгуків3

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->