Судак на жерлиці з льоду, день 2

Судак на жерлиці з льоду, день 2

10.03.2023
0

Зимовий сезон риболовлі закінчений, але враження від нього все ще яскраві, до того ж зафіксовані на відео. Пропонуємо вашій увазі переглянути відеорепортаж про ловлю судаків на жерлиці з льоду, це можна зробити, відвідавши наш ютуб канал про риболовлю Fishbum. Він трохи незвичайний, так як спочатку метою виїзду була щука, ловити її планувалося на класичну щучу наживку – карасика. Але щось пішло не так, і не можна сказати, що це нас якось засмутило.

  • Другий день риболовлі, судак просто озвірів
  • Щука клює, преднерестовий жор
  • День на рибалці в рахунок життя не зараховується

Судак в цьому році почав активно клювати трохи несподівано. Ні, останній лід завжди обіцяв підвищену активність риби, але систематичні поклевки кликастого кілька бентежили, особливо якщо взяти до уваги, що готувалися ми половити щук, і живець був відповідний, невеликий карасик, а це не зовсім те, що зазвичай вважає за краще судак. Справа в тому, що у нього відносно вузьке горло, тому рибки з широким тілом присутні в його раціоні не часто, а тут таке. Але ми не засмутилися і не розгубилися, навпаки, піднесли духом і азартно приступили до вивудження зубасто-смугастих трофеїв.

Втім, щука теж іноді попадалася. Клацаючи зубастою пащею, вона іноді все-таки протискувалася між жадібних судачіних туш і відхоплювала свою частку карасиків. Прямо скажемо, це вдавалося їй не часто, незважаючи на те, що преднерестовий жор, здебільшого, б у неї. До слова, нагадуємо, що в зв'язку зі швидким нерестом, ловля щуки в Україні, згідно з новими Правилами, заборонена в період з 15 лютого по кінець березня, зовсім. А в решту часу ловити її можна, але брати дозволяється особин від 50 см, пам'ятаємо, виконуємо.

Ось так і проходить день на водоймі. Свіже повітря, яскраве сонце, компанія друзів, гідний улов, що ще потрібно захопленому рибалці? Хіба що нові уловисті рибальські снасті, але і це зовсім не проблема, адже купити снасті для риболовлі завжди можна в рибальському інтернет-магазині Fishbum, Україна, Київ.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->