Принади з силікону при лові судака з льоду

Принади з силікону при лові судака з льоду

17.02.2023
0

Один з найбільш спірних питань для любителя половити з льоду зимового судака – це чи варто використовувати в якості приманки рибальський силікон. Більшість рибалок чомусь відразу відкидають цю можливість, мовляв, і так всіляких балансиров з бокоплавами повно, тепер ще й віби є, до чого тут ще й силікон? Ось лід зійде, тоді так, а зараз нехай в коробках лежить, відкриту воду чекає. І настільки це вкоренилося в головах багатьох судачатников, що навіть перетворилося в деяку догму, але це не наш метод, так як сліпе проходження якимось правилам може перетворити риболовлю в сумний процес з нульовим результатом. Тому дістаємо силікон, перекладаємо його в робочу сумку і оговтується на зимовий водойму, сам процес відображений на відео про ловлю судака на силіконові приманки з льоду взимку в Сорокошичах. Даний сюжет, і не тільки, представляє вашій увазі рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Ранок судачатка починається з пошуку
  • Маніпуляція снастю, котушка або руки рибалки
  • Безпека на льоду перша справа
  • Про користь рибальського експерименту

У наш час, на жаль, навіть чудове знання водойми не гарантує якісний улов, а все тому, що підходять для судака місць багато, а його самого набагато менше. Тому і не варто занадто довго впиратися в конкретному місці, чекаючи заповітну поклевку. Зима — це не літо, коли риба активно переміщається по водойму в пошуках їжі або просто мігруючи з однієї точки на іншу. У холодній воді вона часто просто може стояти на місці, економлячи таким чином енергію, переживаючи несприятливий для себе період. А значить ми йдемо до неї.

При переходах неминуче доводиться витягувати приманку з лунки, а потім знову її туди опускати, і так до нескінченності. Як правильно проводити ці маніпуляції, по-старому або з використанням котушки? Відповідь на цей важливий для багатьох рибалок знайдете в нашому відео.

Чи не будемо втомлюватися нагадувати про безпеку на льоду, це найважливіше для людини на зимовій рибалці, пам'ятайте про це, а для відмінного настрою головне своєчасно перекусити, не нехтуємо цим.

Отже, чи варто використовувати приманки з силікону на зимовій ловлі судака з льоду? Адже риба в холодній воді не схильна женуться за ним, як влітку, або, наприклад, восени. Це так, звичайно, женуться за ним вона не буде. Але можна ж і не змушувати її це робити. Є силікон, який відмінно грає, майже не сходячи з місця, особливо якщо він виготовлений з м'якого матеріалу, та ще й їстівного. Підмічено, що пасивний хижак охоче реагує на так звані слаги. Так чому б не половити на них у схил з льоду, що ми і зробили. Результат, як то кажуть, на табло. От би ще на мандулу спробувати, з лунки, на не дуже важкої вантаж-головку, та на перебігу, на знесення, та з пограванням на оном місці, як думаєте?

Ось і підійшла до кінця наша чергова рибалка, яка, як відомо, в рахунок життя не включається. Докладний відеозвіт про неї додається і доступний до перегляду. Нагадаємо, що весна і взагалі новий рибальський сезон не за горами, пропонуємо відвідати наш магазин товарів для риболовлі Fishbum, Україна, Київ і купити робочі снасті для лову хижої і мирної риби, а також товари для активного відпочинку.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->