Осіння рибалка і смачний шашлик

Осіння рибалка і смачний шашлик

23.09.2022
0

Деякі люди, прямо скажемо недолюблюють осінь, вона приводить їх в пригноблене стан духу, і частково їх можна зрозуміти. Але ми не з таких, тим більше що прохолодні і прозорі осінні дні — це відмінний привід відвідати улюблені місця на знайомому водоймі і зловити черговий трофей, не страждаючи від спеки і полчищ докучливих комах. А щоб урізноманітнити проведення часу, варто приготувати справжній, дуже смачний шашлик на вугіллі. Це зовсім не просто зробити, особливо знаючи секретний рецепт. Відео про осінню риболовлю на карася і шашлик на мангалі за оригінальним рецептом представляє вашій увазі наш рибальський ютуб канал FishBum.

  • Осіння рибалка на карася
  • Рецепт ніжних шашликів на вугіллі
  • Яєчня з грінками, тонкий штрих до відмінно проведеним дня на рибалці

Осінь – час трофеїв, це давно відомо. Але навіть якщо чогось особливо великого поки не передбачається, можна просто половити в своє задоволення карасиків з долоньку розміром, це теж захоплююче заняття, саме цим ми і займемося.

Для початку правильно виберемо місце і як слід закормився, але не надто рясно, це треба розуміти, щоб не зіпсувати собі ловлю. Для закормки використовуємо стандартну магазинну суміш, але з особливими добавками, про які розказано в сюжеті.

Ну ось, рибалка вдалася, тепер можна побалувати себе чимось смачненьким, а значить прийшов час ніжні шашлику. Тут вже дрібниць не буває, важливо все, від вибору м'яса до складання маринаду. Ми розповімо про весь процес максимально докладно, з обов'язковою дегустацією і рецензією від вдячного колеги по захопленню.

Осінній день короткий, дорога кожна хвилина, але вчасно перекусити не менш важливо, тому розповімо про одне простому, але смачному і поживному блюді, яке можна швидко приготувати зі звичайних курячих яєць і шматочків хліба. Таке зможе приготувати навіть не досвідчений кулінар, та хоч і дитина. Дивіться і вчіться, хто не знає, звичайно.

Дивіться наші відео сюжети про риболовлю і кулінарію, підписуйтесь на канал, залишайте відгуки, задавайте питання. А якщо потрібно буде купити рибальську приманку або снасті, заходите в наш інтернет магазин ФішБум.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->