Дві легенди рибалять разом

Дві легенди рибалять разом

01.12.2021
1

Риболовля з зірками, відео репортаж з блогу FishBum

Новий ролик на нашому ютуб каналі ФішБум представляє риболовлю на судака в Сорокошичі з двома легендами, широко відомим в рибальських колах. У ньому розповідається про спільну риболовлі Семена Олда і Віталіка з Пташки. Олд в представлення не потребує, але раптом хто не знає - це яскравий представник старої рибальської школи Києва, цікава людина, співрозмовник, а Віталік уже кілька десятиліть пропонує уловисті рибальські снасті і найбільш актуальні приманки для риболовлі в будь-яких водоймах.

  • Мета виїзду
  • Умови лову
  • Висновок

Основний упор на цьому виїзді вив зроблений на приманки ручної роботи, а саме виготовлені і розфарбовані вручну віби. Також достатня увага була приділена ловлі на саморобний силікон. Питання було поставлено руба - працюють вони чи ні, так як нерідко саме таке питання ставлять рибалки, перш ніж придбати. Так як обманювати або навіть вводити в оману це не наш метод, то вирішили прояснити даний момент безпосередньо на водоймі емпіричним шляхом, тобто на особистому досвіді.

Умови риболовлі в обраний день не надто сприяли активному клюванню судака, і спекотно було, і до осіннього жора, прямо скажемо, ще далеко. Але, ми не шукаємо легких шляхів, та й зловити активного судака кожен може. А ось спровокувати його атаку в умовах тотального безклевья це вміти треба. Ну, ми то якраз вміємо. Отже, прихопили ми свої рибальські запаси і вирушили на водойму, твердо налаштувавшись якщо і не зловити найбільшого судака в окрузі, то хоча б пару трійку гідних екземплярів зловити, попутно приємно і корисно провести час в компанії друзів.

Переказувати сюжет ролика сенсу немає, краще просто взяти, і його подивитися. Але деякі висновки зробити можна:

Незважаючи на пасивність хижака в той день, за словами більшості екіпажів, нам таки вдалося зловити кілька судак і судачішек. Нехай і не дуже трофейного розміру, але клювало ж.

Віби і силікон ручної роботи мають право на існування, бо ловлять, і ловлять непогано, навіть коли інші приманки наполегливо мовчать. І це перевірений нами особисто, тобто на власному досвіді, факт. Хто не вірить - нехай дивиться відео, купує дані снасті і відправляється на водойму, де і переконається в їх уловістость особисто.

Недомірки були негайно втоплені, перелова не було, максимум позитивних емоцій отримано, поїздка вдалася, однозначно.

Кращий відпочинок - заняття улюбленим захопленням в компанії друзів-однодумців, особливо якщо це пов'язано з виїздом на природу, зовсім чудово якщо при цьому вдається душевно поспілкуватися з досвідченими колегами, яким завжди є що розповісти і просто поділиться особистим досвідом. Час на нашій риболовлі пролетіло блискавично.



Відгуків1

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->