Фарба для підгодовування

Топ
Краска для прикормки G.Stream Черная 80г
Краситель для прикормки
КолірЧорний МодельБарвник для підгодовування Країна походженняУкраїна Країна виробникУкраїна Вага, гр80 СпеціалізаціяУніверсальне Тип підкормкиФарба для підгодовування
0
120.00 грн
Колір Чорний
Модель Барвник для підгодовування
Країна походження Україна
Країна виробник Україна
Вага, гр 80
Спеціалізація Універсальне
Тип підкормки Фарба для підгодовування
Фарба для підгодовування Traper Barwnik Czarny 80г
Barwnik
КолірЧорний МодельBarwnik Країна походженняПольща Країна виробникПольща Вага, гр80 Тип підкормкиФарба для підгодовування
0
87.00 грн
Колір Чорний
Модель Barwnik
Країна походження Польща
Країна виробник Польща
Вага, гр 80
Тип підкормки Фарба для підгодовування
Фарба для підгодовування

Фарби для підгодовування найчастіше використовують на зимовій риболовлі. Адже в холодний сезон риба дуже полохлива. Вона з побоюванням ставиться до яскравих плям на дні. Тим більше, що взимку такі плями особливо видно, тому що навколо них відсутні водорості.

Якщо ви любите займатися риболовлею в зимовий період, вам треба купити недорого спеціальні барвники. Вони продаються в нашій компанії FishBum.

Барвники для підгодовування

Фарба для підгодовування - це не звичайний барвник з господарського магазину. вона:

  • Нешкідлива для мешканців водойми і навколишнього середовища
  • Не викликає алергії та отруєння у людей
  • Не розмивається в воді, тому не створює митних плям, розполохувати рибу

Фарба буває різних кольорів. Вибирати її треба під свій водойму. Наприклад, якщо дно мулисте, краще вибрати темний відтінок барвника. В такому випадку підгодовування різко не виділятися на фоні мулу.

Використовувати фарбу для підгодовування на рибалці дуже просто. Вам потрібно додати її в корм у зазначеній виробником пропорції і ретельно перемішати отриману масу.

Як купити фарбу

Замовити барвники можна в нашому інтернет-магазині. У нас вигідні ціни і великий асортимент товарів в каталозі. Якщо ви проживаєте в Києві, ми надішлемо вам товари з кур'єром. Жителі інших міст України зможуть скористатися доставкою транспортними компаніями. В такому випадку вартість пересилки буде залежати від тарифів перевізника.

Телефонуйте, якщо вам потрібно задати питання по фарбах і їх характеристикам. Наш співробітник відповість вам і допоможе підібрати оптимальний товар.

icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->