Зубасті трофеї

Зубасті трофеї

07.10.2022
1

Восени кожен погожий день являє собою особливу цінність, ще б пак, адже в будь-який момент небо може насупитися і почне накрапатися противний холодний дощик. А тому не втрачаємо часу даремно, є можливість – вирушаємо на риболовлю. А щоб поділитися своїми емоціями з товаришами і колегами по захопленню знімемо чергове відео про риболовлю на великого трофейного хижака, а побачити його допоможе наш ютуб канал про риболовлю Fishbum.

  • Як знайти щуку на осінньої річці
  • Які приманки працюють сьогодні
  • Щука – відмінний рибальський трофей

Спінінггіста, як відомо, ноги годують, тому не варто наполягати і впиратися на якомусь одній ділянці річкового берега, та це й нудно. Переміщаємося, і робимо це досить активно. У цьому допоможуть невелика легка надувний човен з веслами і вірні друзі рибалки, забродні чоботи.

Це осіннє час добре тим, що якщо риба в принципі є в наявності, то вона неодмінно дасть про себе знати, якщо навіть не впевненою поклевкой, то хоча б просто легким стусаном. А, отже, якщо контакту з щукою, судаком або окунем не відбулося, переміщаємося далі, в інше перспективне місце, не витрачаємо часу на полоскання приманок з мінімальним шансом на упіймання риби.

Які приманки актуальні в конкретний момент, навіть відразу і не визначити, якщо хто запевняє в тому, що знає відповідь на це питання, не вірте, швидше за все перед вами черговий не дуже досвідчений рибалка. Звичайно, коло робочих блесен, воблеров або силіконок місцевим рибалці відмінно відомий, але ось на що саме краще ловити сьогодні достеменно невідомо нікому, крім риби. А значить – експериментуємо і підбираємо варіанти, аж до отримання бажаного результату.

Щука, без сумніву, один з найбільш бажаних трофеїв для спінінгіста. Ця сильна красива риба не тільки спортивна, вона ще й в кулінарному відношенні дуже непогана, та й зростає до вельми пристойних розмірів, тому шанс поборотися з по-справжньому сильним противником цілком імовірний навіть для новачка. Саме тому часто спінінгісти спочатку налаштовуються на щуку, і ми їх чудово розуміємо, самі не проти пополювати на зубасту розбійницю. Ось і в цьому відео можна дізнатися, як зловити велику щуку на річці, запрошуємо відвідати наш ютуб канал, підписатися на нього. А якщо потрібно купити рибальські снасті, переходите на сайт нашого інтернет магазину FishBum.


Відгуків1

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->