Зимовий спінінг це круто

Зимовий спінінг це круто

05.12.2022
0

Зимовий спінінг це на любителя, адже тільки справжні цінителі цього напрямку активного відпочинку здатні вибратися із затишного будинку і відправитися на берег остиглого водойми. До слова, таким водойму тільки здається з позиції теплого дивана. А ось якщо підійти до процесу з розумінням, то все виявиться зовсім не так безнадійно, вже повірте досвідченим колегам. Отже, чергове відео про риболовлю взимку на спінінг представляє вашій увазі рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Особливості риболовлі на зимовий спінінг
  • Рибальський експеримент – запорука успіху на рибалці
  • Проводка рибальської приманки взимку, особливості
  • Як знайти хижака в холодній воді
  • Нарешті – боротьба з дуже серйозним рибальським трофеєм
  • Бойовий комплект, короткий огляд рибальських снастей приманок для зимового спінінгу

Отже, берег зимового водойми здається незатишним тільки на перший погляд, відповідна одяг і правильний настрій роблять його відмінним місцем, де можна чудово відпочити, як морально, так і фізично. Як саме ловити рибу взимку на спінінг підкажуть поради досвідчених товаришів і особистий досвід. Повірте, це не складніше, ніж влітку, або в будь-який інший сезон, а ось свої особливості, безумовно присутні.

В першу чергу, це холодна погода, тому потрібно правильно одягатися. Зверніть увагу, не просто тепло, а саме по сезону і в відповідну погоду, з урахуванням особливостей конкретного спинінгіста. Занадто жарко або, навпаки, холодно, бути не повинно. Це стосується як верхнього одягу, так і взуття і навіть рукавичок.

У буквально крижаній воді риба також вважає за краще знаходиться зовсім не там, де зазвичай живе в інший час, хоча перевіряти такі місця варто, бувають і винятки.

Іноді на рибалці здається, що риби в місці лову немає зовсім, але це далеко не завжди так, особливо коли мова йде місцях перевірених, до того ж не одним рибалкою, не один сезон. І тут на допомогу прийде старий добрий рибальський експеримент. Ну, і спілкування з більш досвідченими колегами, які мають досвід риболовлі на даному водоймі однозначно вітається.

Якщо рибалка відбувається в сліпу, в перший раз, абсолютно немає ніяких даних, можна просто облавлювати берег, метр за метром, терпляче і грунтовно. Швидше за все, таким чином поступово з'явиться розуміння місця, а там вже і до затримання трофея недалеко. Але ось знати глибини в точці лову знати необхідно, благо така інформація є і доступна, не полінуйтеся, знайдіть і вивчіть її, в цьому точно є сенс.

Далі, варто мати при собі достатній арсенал перевірених приманок, щоб було з чого вибирати і з чим експериментувати. Під рукою повинні бути не просто приманки різних кольорів, а саме принципово різні, з різною грою і своїми особливості. Наприклад, силікон однієї моделі в різних кольорах не зовсім те, що потрібно, хоча для точної настройки під риб'ячий настрій дуже навіть підійде.

Проводка приманки для зимового спінінгу грає величезну роль, як, втім, і влітку. Вона не повинна бути надмірно агресивною, адже в холодній воді живність так себе не веде. Вона рухається мляво, зберігаючи тим самим цінну енергію, щоб дожити до теплих днів. Підозріла нелогічна активність незнайомця не тільки не принесуть поклевку, але, навпаки, можуть навіть відлякати потенційного трофея, варто завжди пам'ятати про це.

Взимку можна переконатися в істинності приказки про те, що людина шукає, де краще, а риба – де глибше. Судаки і щуки теж взимку воліють перебувати там, де глибше, або поблизу від таких місць. Якщо яма має тверде дно, добре « провітрюється » течією, вода в ній багата киснем, то вона ідеальна для зимівлі будь-якої риби.

Якщо бути цілеспрямованим, робити висновки з невдач, не сходити з обраного шляху і чітко знати свою мету, то успіх обов'язково буде. На даному рибальському виїзді можна переконається в цьому, для цього досить переглянути наше нове відео про зимовий спінінг на обводному каналі недалеко від Києва.

На закінчення, пропонуємо вашій увазі коротенький, але об'єктивний і змістовний огляд снастей і приманок, які використовуємо особисто ми. Це не просто теоретична викладка, це результат багаторічної рибальської практики. А купити не дорого снасті для риболовлі в Україні, Києві можна в інтернет магазині Fishbum.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->