Воблера Fishbum ручна робота, зловить і дитина

Воблера Fishbum ручна робота, зловить і дитина

24.03.2023
0

У наш час з'явилася величезна кількість найрізноманітніших рибальських приманок, як дорогих, так і не дуже. І якщо з фірмовими, дуже недешевими, воблерами все більш-менш зрозуміло, вони, як правило, відмінно ловлять, то з бюджетними варіантами все не так однозначно. Їх величезна кількість, як розібратися, які з них реально робочі, а які ні? Дуже просто, потрібно взяти їх на риболовлю і обловити. А щоб раз і назавжди припинити можливі суперечки, зняти відео процесу лову хижої риби на воблера ручної роботи від компанії Fishbum, і викласти його на загальний огляд на однойменному рибальському ютуб каналі.

  • Під час риболовлі вся риба була відпущена у водойму
  • Залучення молодого покоління до риболовлі - це прекрасно
  • Ловить чи не ловить, ось у чому питання

Відразу обмовимося, що ми прекрасно пам'ятаємо про заборону на вилов щуки в Україні в даний час, тому ловля відбувається виключно спортивна, з дотриманням принципу "зловив-відпусти". Всю щуку було акуратно витягнуто з водойми і після максимально короткої фотосесії негайно відпущено в рідну стихію.

Експертами в нашому сьогоднішньому відео виступають відомий продавець рибальських снастей з київського ринку "Птичка" Віталік і його син, до речі, це його перша риболовля, не Віталіка, звичайно, а малюка. Цей рибальський експеримент дасть змогу дати однозначну відповідь, чи варто купити воблера Fishbum ручної роботи.

Отже, чіпляємо наші воблери на повідець і відправляємо їх по черзі у водойму на розгляд місцевого хижака. У ролі місцевого хижака сьогодні вирішила виступити невелика щучка. Як відбувався процес, які було отримано результати, можна побачити безпосередньо на відео, заодно й отримати відповідь на злободенне запитання про ефективність наших приманок. А ми запрошуємо рибалок відвідати наш інтернет магазин Fishbum, де завжди можна купити актуальні снасті для риболовлі за справедливими цінами.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->