Вечірній джиг на Десні

Вечірній джиг на Десні

04.11.2022
0

Дуже часто активність хижої риби найбільш яскраво проявляється в ранкові або вечірні години. Якщо мова йде про пізню осінь, то перевагу варто віддати саме вечора, коли вже досить холодна вода прогрівається за день і риба починає оживати. В цей час варто тільки вгадати місце виходу риби на полювання, запропонувати їй потрібну приманку, яка підходить проводку і можна сміливо розраховувати на позитивний результат. Наше нове відео про вечірній джиг на річці Десна розповість, яка вона, осіння ловля щуки на силіконові приманки. Подивитися його можна, відвідавши рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Правильне місце для риболовлі вирішує
  • Перевірені приманки з силікону на щуку
  • Експеримент допоможе підібрати ключик до пасивної риби

З збагаченням рибальського досвіду з'являється розуміння, як, кого і де можна зловити. Планомірно облавливая перевірені місця, рибалка має всі шанси на упіймання трофея. І якщо поки не клює, не біда, можна трохи змінити тактику, і ні в якому разі не сумувати, адже успіх обов'язково прийде.

Вірними союзниками рибалки спінінгіста, крім вудилища і котушки, є перевірені практикою і часом улюблені приманки. Але ігнорувати новинки, все ж, не варто. Адже саме серед них неодмінно знаходяться силіконки, воблерки або блешні, які мають всі шанси добути рекордний трофей і стати ще одним фаворитом не на один сезон.

Пошук риби теж має свої правила, і одне з них – позбавлення від догм і стереотипів, які часом заважають поглянути на ситуацію по-новому, знайти нові варіанти вирішення рибальських завдань, і, в результаті, переломити ситуацію в свою сторону. Не вийшло заробити поклевку з берега – перебираємося в човен, немає результату в ямі, починаємо обробляти більш дрібні ділянки.

Втім, краще один раз побачити, ніж багато разів прочитати, переходите на наш ютуб канал і приємного перегляду. А купити правильні робочі снасті для риболовлі допоможе інтернет магазин Fishbum.





Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->