Українська рибальська фурнітура

Українська рибальська фурнітура

18.02.2022
6

У вітчизняного рибалки склалося стійке упередження, що надійну фурнітуру для риболовлі здатні зробити лише японці. Мовляв, і матеріал гідної якості у нас відсутній, і майстри перевелися, і технологій немає. І дуже сильно помиляються, тому що все це є, і його можна купити в інтернет-магазині FishBum.

  • Робочі моделі фурнітури ручної роботи для риболовлі
  • Як підібрати
  • Переваги і недоліки

Класична безвузлівка призначена для швидкого монтажу приманки на основну волосінь. Дозволяє зробити це швидко, просто і без використання вузлів, що знижують загальну міцність. Для виготовлення з'єднання не потрібні додаткові інструменти або особливий досвід, зробити це можна навіть у польових умовах, у тому числі новачкам.

Застібка Крос Лок, відрізняється підвищеною міцністю. За рахунок особливої ​​форми практично не деформується під навантаженням, підійде для лову великої риби. На основну волосінь кріпиться за допомогою спеціального вузла.

Застібка Два-в-одному, є комбінацією Безвузлівки і Застібки для швидкої фіксації, може використовуватися як для лову мирної риби, так і хижака. Безвузлівка дозволить закріпити монтаж на основну волосінь, а застібка стане в нагоді у випадку, коли потрібно буде оперативно підвісити приманку або інший монтаж.

Застібка Два-в-одному зі спіраллю дуже зручна у разі, коли є необхідність часто і швидко міняти приманку на монтажі. У неї відсутні рухливі елементи для фіксації, просто накрутив її за кільце і лови далі. До шнура кріпитися за допомогою класичної безвузлівки. Здорово рятує, коли необхідний швидкий підбір приманки у пошуках робочого варіанту, зокрема на спортивній риболовлі.

Застібка «американка», кругла, дозволить не тільки просто і швидко замінити елемент монтажу, найчастіше спінінгову або джигову приманку, але й забезпечить їй найбільш природну гру саме таку, яку передбачив для неї виробник. Вона зроблена з тонкого дроту, тому не дуже вплине на плавучість воблера.

Застібка «американка», посилена, відрізняється особливою, трохи незграбною формою. Вона витримує навантаження, удвічі велике, ніж попереднє. Дозволяє використовувати менші розміри, роблячи снасть максимально уловистою. Особливо актуальна для лову на невеликі воблери, блешні, силікон.

Пружинка для монтажу рибальських приманок із силікону на офсетному гачку. Одним кінцем фіксується на тілі силіконки, іншим одягається на цівку офсетника. Вирішує відразу кілька завдань: продовжує термін служби принади, запобігає її сповзанню вниз, забезпечує фіксацію гачка в робочому положенні. Різні розміри пружинок призначені для різних розмірів офсетників та довжин принад.

Рибальські сталеві повідці зі скрутками гідно оцінять цінителі рибалки на щуку, вони відмінно підійдуть для риболовлі на джерки, твічінг. Таким чином снасть буде не тільки надійно захищена від гострих зубів щуки, але й перехльостки з основним ліском відбуватимуться набагато рідше. За бажання в скручування можна вставити вертлюг, заводне кільце або застібку, а можна ловити і так.

Переваги рибальської фурнітури FishBum, виготовленої вручну в Україні:

  • Вона максимально адаптована для використання вітчизняними рибалками в українських водоймах, для лову звичної нам риби.
  • Матеріали для її виготовлення беруться лише якісні
  • Процес виробництва повний, наприклад, якщо потрібно перед виготовленням повідця вирівняти дріт - він буде вирівняний
  • Є різні варіанти для застосування в конкретних умовах, універсальність не завдає шкоди функціональності
  • Більш вигідна і доступніша, порівняно з дорогими брендами, ціна
  • Майстер, який виготовляє цю фурнітуру, сам захоплений досвідчений рибалка з величезним практичним стажем

Недоліки фурнітури FishBum почнуть виявлятися тільки якщо використовувати її не за призначенням, в інших випадках це виключається повністю

Високоякісна професійна фурнітура для риболовлі ручної роботи – це відмінний вибір, достатньо разів використовувати її, щоб це зрозуміти.


Відгуків6

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->