Судак на жерлиці з льоду, день 3

Судак на жерлиці з льоду, день 3

17.03.2023
0

Якщо риба ловиться, значить потрібно її ловити, що ми і зробили. Черговий, третій за рахунком, день на рибалці виявився трохи вітряним, зате не менше видобувним, ніж дні попередні. Судак продовжував справно клювати, приносячи нові яскраві враження і емоції, за які рибалка так улюблена багатьма чоловіками, та й деякими жінками теж. Камера була теж під рукою, тому процес був знятий на відео про відмінну ловлю судака на жерлиці з льоду в Сорокошичах, яке пропонує вашій увазі рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Жерліца на хижу рибу, вгадав місце – зловив трофей
  • Наречене блиск, захоплююче, здобичливо і спортивно
  • Стабільний хороший улов, як ознака майстерності

При ловлі на жерлиці дрібниць не буває, потрібно все помічати і запам'ятовувати, невдалі рішення намагатися не повторювати надалі, а успішні, навпаки, задіяти і вдосконалювати. Раз вдалося потрапити на активність судака, а не щуки, як планувалося, то користуватися цим вирішили цілих три дні, дотримуючись норму вилову, звичайно. Перше правило для риболовлі з використанням живця, коли снастю встановлюється стаціонарно, це чітко дотримуватися риб'ячих стежок. Адже якщо в активному лові, наприклад, на спінінг, можна вгадати з місцем розташування потенційного трофея, просто за рахунок постійної зміни точок подачі приманок, що призведе до неминучої зустрічі його і силіконки, воблера, то живець на гачку буквально стоїть на місці, а риба, особливо взимку, далеко не завжди буде його активно розшукувати, рухаючись звичним для себе маршрутом. Висновок: вирахували риб'ячу стежку, запам'ятали і користуємося, поділилися з одним.

Клювання на стаціонарні снасті відбувається епізодично, що збігається з так званими виходами риби на полювання. Тому часто рибалка змушений набратися терпіння і чекати, це нормально. Але якось шкода витрачати даремно дорогоцінний час на водоймі. А рішення цього завдання досить просте – не стояти на місці, а зайнятися чимось продуктивним. Наприклад, бути схожим по ближнім околицях з вудкою для стрімкого блиснення. І рибу зловити можна, і розвідку боєм провести заодно, глибини дізнатися, тип дна розвідати, тугіше нову стежку риб'ячу вивчити досконально. Отже, не сидимо на місці, а вирушаємо в невелику рибальське подорож, не забуваючи при цьому наглядати за жерлицями, благо прапорці при поклевке відмінно видно на відстані.

Багато новачків і просто не залучені люди переконані, що успішна рибалка — це результат швидше випадковий, так як що там відбувається під водою насправді, хто його знає, а значить і спрогнозувати нічого заздалегідь неможливо. Не можна сказати, що це зовсім не так, почасти це вірно, люди не риби, але ось дуже часто, спираючись на досвід, рибалці все-таки вдається досягти успіху на воді свідомо і досить передбачувано. Секрет цього криється у великому досвіді і спостережливості, вміти помічати і запам'ятовувати деталі неодмінно допоможуть зловити трохи більше колег, яким, скажімо так, лінь включати голову. Ну що ж, може воно їм і не треба, але ось ми вчинимо по-іншому, і в черговий раз здивуємо ледарів солідним трофеєм.

Для успішної риболовлі важливо мати під рукою потрібні снасті, це аксіома. Щоб процес доставив максимум задоволення і трофей був узятий, можна купити вловисті снасті для рибного лову в інтернет магазині Fishbum, який розташований в Україні, Києві. Наші консультанти уважно вислухають ваші побажання і підберуть оптимальний комплект. Який підійде саме Вам.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->