Риболовля на віби з льоду

Риболовля на віби з льоду

06.01.2024
0

Ловля хижої риби взимку з льоду - заняття дуже захопливе, тому зимові рибалки ніколи не проґавлять можливості вирушити на таку риболовлю, тим паче, що зима - не літо, і особливо вибирати не доводиться. Утім, стрімке блешніння на зимовій водоймі заняття настільки захопливе, що багато хто віддає перевагу саме йому, віддаючи перевагу навіть перед літньою риболовлею, і їх зрозуміти не складно. Коли, як не взимку, в абсолютно всіх рибалок з'являється можливість досить вільно переміщатися поверхнею річки, озера або водосховища, і добиратися в такий спосіб до найзаповідніших місць, куди без льоду ніяк не потрапити. Та й прогулятися свіжим повітрям взимку дуже навіть корисно, доведено особистим досвідом. Тому, коли на улюблених зимових місцях, нарешті, став надійний лід, ми дружною кампанією вирушили на риболовлю, зафіксувавши наші пригоди на відео про ловлю хижої риби взимку з льоду на віб ручної роботи, вийшло цікаво. Побачити цей сюжет можна, як зазвичай, на рибальському ютуб каналі FishBum.

  • День на льоду - справжнє свято для рибалки
  • Стрімке блеснение, як спосіб швидкого облову будь-якої водойми
  • Принади ручної роботи, ефективність

За що так люблять зимову риболовлю рибалки? На перший погляд, не зрозуміло, адже і холодно, одягатися потрібно, як слід, і ходити слизько, і замерзнути можна дуже навіть просто. Та й день закороткуватий, тільки рибу намацав, а вже й збиратися пора. Але ні, буквально натовпи спраглих вирушають на лід, та ще спробуй їх вигнати звідти. А відповідь просто, оскільки взимку розваг не так і багато, а вдома сидіти, особливо рибалці, не з руки, то вибору особливо й не залишається. До того ж є й особливий бонус - можливість порибалити практично в будь-якому місці, куди інакше без човна не потрапити. Варто зазначити, що є щось особливе в неспішному процесі зимової риболовлі, щось схоже на медитацію. А як п'янить свіже морозне повітря, хто цього не відчував, той не зрозуміє, а хто хоч раз приходив на замерзлу водойму, проводив на ній день, той має всі шанси поповнити ряди фанатів цього заняття.

Стрімке блешніння не тільки чудовий спосіб зловити завидний трофей, зарядитися енергією природи, а й перевірений спосіб познайомитися з водоймою ближче, до того ж без використання дорогих засобів, наприклад, човна. А якщо під рукою ще й ехолот, досить навіть простого приладу, то процес цей пройде швидше й інформативніше.

Цього разу вирішено було ловити хижу рибу на жерлиці і в схил на віби ручної роботи. Що відбувалося під час лову на живця, можна побачити в попередньому відео, а цей сюжет відкриє секрети рибальського полювання на штучну приманку. Не секрет, що рибальські приманки від визнаних метрів, на жаль, значно подорожчали, і, хоча вони варті своїх грошей, але вітчизняні рибалки дедалі активніше поглядають на більш бюджетні пропозиції. А якщо врахувати, що такі постійно якісно поліпшуються, доводячи на практиці свою ефективність, то дана тенденція триватиме. З огляду на ці моменти, на даному виїзді будемо посилено тестувати досить недорогу приманку ручної роботи, віб, що з цього вийшло - дивіться, сподіваємося, буде цікаво і пізнавально. Додатково будуть практичні поради, завдяки яким шанси на упіймання довгоочікуваного трофея істотно підвищаться, вони будуть корисні будь-якому рибалці, як досвідченому, так і новачкові в зимовому лові.

Купити якісні снасті з доставкою, в тому числі ручної роботи, можна в рибальському інтернет-магазині FishBum, Київ, Україна, якщо є питання - телефонуйте, у нас є досить досвідчені рибалки, вони допоможуть знайти відповіді буквально на всі рибальські теми.




Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->