Розмір має значення

Розмір має значення

10.02.2023
0

Ось і підходить до фіналу українська зима, так толком і не порадувавши вітчизняних рибалок якісним льодом. Ні, крижаний покрив місцями був, і навіть відносно непоганої якості, але ось до більшості уловистих точок дістатися-таки не вийшло, та й вдосталь побігати по твердій воді за бажаним трофеєм толком не вийшло. Фактично, на рибальському календарі зараз закінчення періоду глухозімья, але це ж не привід не йти на риболовлю. Ми туди і вирушили, а що з цього вийшло можна побачити у відео про ловлю судака з льоду в Києві. Дане відео покаже наш рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Лід, поки він є потрібно користуватися моментом
  • На які приманки краще ловити судака в глухозімье

Місце нашої сьогоднішньої риболовлі це ... Втім, яка різниця, це може бути будь-яке місце на водоймі, де мешкає судак, у кожного більш-менш досвідченого рибалки є таке, туди і вирушаємо. Примітно, що місце наше знаходиться в ближніх околицях Києва, де пресинг на рибу особливо високий. Але це нас не злякало, навпаки, це зробило завдання навіть цікавіше. Тим більше весна не за горами, потрібно користуватися моментом.

Щоб зловити примхливого судака, потрібно правильно підібрати приманку, інакше, незважаючи на всі зусилля, бажаної поклевки можна і не побачити. Безумовно, починати варто з перевірених варіантів, бажано з прицілом на найбільші екземпляри, так як це і є основна мета для всіх правильних рибалок. Але активність серед справжніх трофеїв виявляється не завжди, і значить ловити потрібно те, що ловитися, для чого міняємо тактику, для початку змінивши тип і розмір приманки. Зазвичай це спрацьовує, якщо, звичайно риба є в принципі.

В кінці зими. З одного боку, риба починає проявляти активність, поступово починаючи харчуватися після холодних місяців, але з урахуванням нюансу, що полягає в преднерестовое стані, а саме в наповненості черева дозріває ікрою. Таким чином, занадто велика рибка в якості їжі їм не підходить, так як місця для неї в шлунку банально недостатньо. Розуміння цього моменту не рідко допомагає досвідченому рибалці взяти-таки завидний трофей, ну або на вуха наловити, як мінімум.

Це що стосується теорії, а як воно на практиці, можна побачити в нашому відео. Саме в ньому можна побачити, як зазвичай протікає проста київська рибалка на судака з льоду, тим більше, що вона, на нашу думку, дуже навіть вдалася, можна сказати, відбулася справжня роздача. Ну, а рибальські снасті, в тому числі приманки на судака, можна купити в магазині для риболовлі Fishbum, Київ, Україна.


Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->