Осінній джиг на Десні

Осінній джиг на Десні

28.10.2022
0

Черговий осінній день радує чудовою погодою, де його провести істинному рибалці? Звичайно ж на рибалці, особливо якщо є можливість відвідати чудову українську річку Десна. Якраз і щука активізувалася, запасаючи жирок на зиму, і цим обов'язково варто скористатися. Що з цього вийшло покаже відео про ранковий джиг на Десні, яке покаже рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Вода остигає, де ховається щука
  • Приманка для пошуку активного хижака
  • Стратегія пошуку осінньої риби

Поступово осінь переходить до своєї завершальної фази, вода в річці остигає, змінюються і місця стоянки хижої риби. Відповідно, і шукати її варто вже не там, де ми робили це при більш високих температурах. Риба поступово переміщається на більш глибокі місця, а точніше на кордон мілини і ями. Саме тут проходять стежки міграції білої риби, яка вже щосили збирається в зграї і відправляється до місць своєї зимової дислокації. А щука тут як тут, не упустить можливості підкріпитися. Але і ми в курсі справи, в потрібний час в потрібному місці, та ще з правильною снастю. Успіх, можна сказати, гарантований, і трофей в цьому випадку вже не випадковість, а закономірність, що є ознакою рибальського майстерності.

Іноді вибір рибальської приманки може поставити в глухий кут навіть досвідченого спінінгіста, але це питання вирішується просто – з часом у будь-якого рибалки з'являється ряд перевірених часом і досвідом робочих силіконок, блесен або воблеров. Саме з них варто починати облов водойми, але і про експеримент забувати не варто, пара-трійка новинок для цього завжди повинна бути під рукою, класика, безумовно, добре, але вона ж теж колись була новинкою.

Маючи на руках деяку кількість приманок виникає питання, а як зрозуміти, що з них « стрілить » сьогодні і чи спрацює взагалі. Відповідь просто: прокидавши перспективну ділянку певне число раз, якщо результату не було, міняємо її на іншу. І так по колу. Подібна ротація практично завжди приносить результат, природно, якщо хижак присутній в принципі.

Іноді на очі трапляються, на перший погляд, дивні приманки, не схожі ні на що, деякі спінінгісти побоюються їх використовувати, і абсолютно даремно. Адже такий вид і форму дані « лохматки » мають не просто так. Швидше за все майстер, їх виготовив, грунтовно їх протестував перед тим, як відправляти у виробництво, і результат його влаштував. Використання оригінальної спінінгової приманки саме по собі є правильним рішенням, принцип, хочеш зловити рибу – здивуй її, ніхто не відміняв.

Ось і пройшов черговий день на рибалці, як завжди швидко, як майже завжди – з трофеями. Як все відбувалося, знято на відео, тому займайте місця в першому ряду, і приємного перегляду. А купити уловисті рибальські снасті, приманки можна в інтернет магазині Fishbum.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->