Ловля на віби, як це працює

Ловля на віби, як це працює

20.01.2023
1

Користуючись тим, що на водоймі встановився більш-менш надійний лід, вирішили знову вийти на риболовлю і половити судака. Місця розвідані, наявність нормальної риби на них встановлено. Справа за малим – домогтися стабільних результативних поклевок. Ловити будемо на віби, тим більше що встановлено – вони досить успішно відсікають дрібниця, якщо не всю, то в більшій мірі. А що з цього вийшло можна побачити в нашому відео про зимову ловлю середнього і великого судака з льоду в схил, яке пропонує вашій увазі наш рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Закріплюємо успіх
  • Особливості виба, уловиста приманка на хижака
  • Відмінний день на рибалці

Напередодні було знайдено місце, в якому були досить приємні судачки, тому питання, куди їхати сьогодні, не стояло. Погода цілком дозволяла, лід тримав, а значить риболовлі бути. На попередній рибалці відмінно показали себе досить великі стрімкі приманки на хижака, виби. Але залишилася деяка недомовленість, а це значить, що сьогодні потрібно всі ці питання роз'яснити, що ж, цим і займемося, закріпимо успіх.

При уважному спостереженні за поведінкою виба при різних видах анімації досвідченому, та й просто спостережному рибалці відкриється багато цікавих нюансів, які роблять дану приманку привабливою для хижої риби. Перш за все це вібрація при потягках, при цьому вона повинна бути не сильною і не слабкою, а саме такий, як треба. З'ясувати це не дуже складно, потрібно здійснювати потягування різної швидкості і інтенсивності і чітко відслідковувати результат. Є атаки – добре, з'явилися поклевки – чудово, запам'ятовуємо і беремо на озброєння. Реакція хижака на снасть пропала, або просто пішли нескінченні сіпання і стусани, а підсікти не виходить - ставимо іншу приманку, дивись, і все налагодиться. І, обов'язково, максимум уваги і найважливіше запам'ятовуємо.

Рибальський день взимку короткий, пролітає моментально, і справа тут не тільки в довготі дня, день на рибалці взагалі зазвичай пролітає дуже швидко, зате і термін життя не зараховується, у всякому разі багато рибалок в це вірять. Яким він був, наш день на рибалці, можна побачити на відео, заодно і пару трійку секретів підглянути. А якщо виникло бажання купити вловисті снасті для риболовлі, то зробити це допоможе рибальський інтернет магазин Fishbum, розташований в Києві, Україна.


Відгуків1

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->