Київська затока Сосни за останнім льодом

Київська затока Сосни за останнім льодом

24.02.2023
0

Здавалося б, зовсім недавно на річці Дніпро встановився лід, і ось уже прийшов час з ним прощатися, а значить настав момент останнього льоду. Саме момент, адже процес танення відбувається досить швидко і нерідко навіть раптово, що може застати зимового рибалки в зненацька, причому прямо на водоймі в процесі лову, стосується це, в основному, новачків. Але і надто самовпевнені досвідчені рибалки ризикують потрапити в вкрай неприємну історія. А значить ловити то ловимо, але ситуацію з льодом відстежуємо безперервно, як би активно не вела себе риба. Наше відео про рибальські пригоди за останнім льоду на київській затоці Сосни представляє вашій увазі ютуб канал про риболовлю Fishbum.

  • Останній лід в сезоні, як не догодити в промоіну
  • Вимотувати волосінь при переході з лунки на лунку, або скористатися руками
  • Різноманітний арсенал приманок – вірний шлях до успіху зимової лову хижака

На не дуже товстий лід виходити варто з особливою обережністю, а в кінці зими робити це варто з особливою ретельністю. На річці або озері взагалі в цей час без пішні робити нічого. З її допомогою варто повіряти кожен крок по не дуже міцною поверхні. Особливо уважним бути стоїть при заході на лід і при виході з нього, це аксіома. Причому робити це настійно рекомендується в світлий час доби, щоб вчасно помічати можуть ускладнити ці процеси чинники. З приводу прийому всередину согревающе-веселящих напоїв кожен має право вирішувати для себе сам. Але надмірність в цьому питанні дуже не вітається, а краще робити це все-таки стоячи на твердій землі.

Питання, як правильніше надходити з волосінню при переході з лунки на лунку турбує багатьох зимових рибалок, і не спроста. Зручніше волосінь намотати на котушку або мотовило і таким чином гарантовано запобігтися від її заплутування, але це тільки на перший погляд. Є, як то кажуть, нюанс. Справа в тому, що будь-яка риба взагалі, і судак, зокрема, вважає за краще триматися в місцях з різними придонними аномаліями, в тому числі на перепадах глибин. Визначити перспективність нового місця найпростіше за допомогою фіксації таких точок, причому робити це доцільніше і швидше, порівнюючи глибини в попередній і подальшої точках. Можна використовувати ехолот, але це менш зручніше і не так швидко, як по-старому, руками. А швидкість пошуку риби в цій справі вирішує, погодьтеся. Тому як правильніше маніпулювати судаковою снастю на льоду вирішувати вам, ну а ми попрацюємо ручками.

Деякі рибалки вважають, що якщо вдалося вдало відловитися одного разу на будь-яку приманку, то і шукати вже нічого не потрібно, досить запустити під лід ту саму, єдино уловисту, на їхню думку, приманку і справа зроблена, хороший улов буде. А якщо ні, то виною всьому « тиск » або « тут риби немає ». Але це не так, перевірено, зазвичай і риба є, і тиск не так вже критично, і зловити трофей таки цілком можна. Нехай не багато, і не рекордний, але розловитися виходить в будь-яких умовах, хоч однієї рибкою. Звичайно, якщо риба присутня в принципі. Для цього достатньо відмовитися від використання « єдино вірною правильної на всі часи » приманки і зайнятися підбором заповітного ключика, а результат буде неодмінно, перевірено особистим досвідом, і не тільки нашим.

Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж багато-багато про це читати, ласкаво просимо на наш ютуб-канал. А купити уловисті рибальські снасті, як завжди, можна в нашому інтернет магазині Fishbum, Україна, Київ.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->