Київський джиг з човна

Київський джиг з човна

22.10.2021
1

Київський джиг з човна, рибалимо на силікон і тейл спіннери

Міська рибалка має свої особливості, серед яких найбільш важливою, мабуть, є надмірна запрессованность підводних мешканців. І не дивно, адже місто Київ, по суди, мегаполіс, і рибалок в ньому дуже багато. І кожен намагається зловити трофей, тому місцева риба побачила чимало на своєму віку, а то і побувала в людських руках або просто була вколоти. Така не поведеться на аби яку приманку і часом просто йде на дальній кордон. Але наша молода команда не з тих, що бояться труднощів, вони відправляються на водойму в будь-якому випадку, і навіть ловлять, саме про це наше чергове відео про ловлю на джиг з човна в Києві на річці Дніпро.

Місце виїзду рясніє перспективними місцями. Це і добре, і погано одночасно. Як так? А дуже просто, таких місць більше, ніж риби, тому шукати вельми непросто, і це мінус. А плюс - риба є, і вона їсть, але до неї потрібно підібрати ключик.

Використовуємо дві цікаві рибальські приманки ручної для лову на спінінг джиговой сходинкою:

  • Класичний рибальський силікон
  • Уловистий тейл спиннер

Перша приманка добре показала себе під час лову на дніпровських ямах, точніше не на самих ямах, а на її свалах, де зазвичай і полює судак і інший хижак, там йому і рідний дім, і місце для засідки. Для успішної риболовлі на приманки з силікону важливі такі чинники:

  • Тип приманки
  • Матеріал
  • Розмір
  • Колір
  • Монтаж
  • Вага огрузки
  • Проводка

У нашому відео можна помітити деякі нюанси лову хижої риби на джиг, і потім самому випробувати їх на практиці.

Також напевно буде цікаво подивитися, як працює наживо така нова джиговая блешня, як Тейл спиннер. Напевно, багато хто чув, що вона реально ловить, тепер можна самому побачити, як це виглядає на реальному водоймі, та ще з розпещеної примхливої ​​рибою.

Дана приманка є своєрідний симбіоз джиговой приманки і обертається блесенка, при цьому проводка може бути як рівномірної, так і ступінчастою. Саме така нетрадиційна концепція, мабуть, і зіграла свою роль. Але факт залишається фактом - Тейл спиннер ловить, і ловить відмінно, навіть обловлюючи часом інші приманки.

Уважні рибалки, переглядаючи наш відео матеріал, звернуть увагу на те, що при зачепі молода команда рибалок ФішБум, потрапивши в зачіп, що не обриває бездумно свої принади, а бореться за неї за допомогою спеціального відбійника. Його, до речі, можна купити за справедливою ціною в нашому інтернет магазині FishBum.

Як користуватися рибальським відбійником, як виставляти для цього човен - все це можна помітити без особливих зусиль, а помітивши - використовувати отримані знання на практиці. Таким чином буде врятовано більшість приманок, а, отже, і кошти для придбання нових, ще більш уловистих.

Сподіваємося, наше відео не залишить байдужими київських рибалок, принісши їм крім практичних прикладів кілька яскравих хвилин від чергового побачення з річкою.

Відгуків1

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->