Як зловити судака на віб ручної роботи

Як зловити судака на віб ручної роботи

13.01.2023
1

Коли на очі рибалці, практикуючому ловлю судака в схил взимку, попадається Віб ручної роботи, відразу виникає питання, а робоча це приманка в принципі. І це питання цілком законний, варто це визнати. Адже, за великим рахунком, це сама що ні є темна конячка, виглядає то красиво, але чи працює? Ми вирішили не ламати голову теоретичними роздумами, а просто взяли приманку і вирушили на перевірені грядки, нехай річка розсудить і дасть відповідь. Що з цього вийшло, можна подивитися на відео про ловлю судака на віби ручної роботи, яке надає вашій увазі ютуб канал Fishbum про риболовлю.

  • Зимова Десна прекрасна
  • Віби ручної роботи в дії
  • Висновки

В якості місця для риболовлі одним з кращих є Десна. Вона не дарма називається зачарованою, на її берегах дійсно можна відчути себе в казці, особливо якщо вийде знайти спокійний безлюдний ділянку, це не просто, але можливо, що ми і зробили. Рибальський день видався прекрасним не тільки в плані відпочинку, але і цілком успішним за кількістю активного судака.

Віби заробили репутацію відмінною приманки по крупному судаку досить давно, можливо поклевок в цілому на них і менше, зате цікавляться їм переважно гідні екземпляри. Це може засмутити початківця рибалки, а ось досвідчені судачатнікі цього факту тільки порадіють. Дрібниця відпустити завжди можна, але ось вижити вона після такого малоприємного для себе події зможе не завжди. Тому спочатку більш правильним буде політика відсікання небажаного розміру настільки, наскільки це можливо.

Для анімації виба варто використовувати перевірену тактику, фаза активності чергується з паузою, при цьому активна фаза полягає не в різкому ривку, а саме в більш-менш плавної потяжці різної довжини. Паузи при цьому можуть бути досить довгими, це важливо. Що з цього вийшло, видно на відео, до перегляду якого і запрошуємо.

 Висновок зробити можна наступний: приманки робочі, рибу ловлять стабільно, і досить таки хорошу рибу. На тлі засилля дріб'язок це – результат. Звичайно, мова не йде про затримання сьогодні будь-яких особливо великих трофеїв, але «п'ятірки» і «трішки», на жаль, не такі вже часті гості, так що те, що ми зловили і є найбільш часто потрапляють в улови риби, для середньостатистичного українського рибалки. Отже, дивіться відео, насолоджуйтеся, видобувайте уроки, а за рибальськими снастями ласкаво просимо в наш інтернет магазин рибальських снастей Fishbum, де завжди можна купити товари для риболовлі і туризму в широкому асортименті.


Відгуків1

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->