Ці приманки зробили риболовлю

Ці приманки зробили риболовлю

11.11.2022
0

Ось і настала пізня осінь, яка відрізняється особливими умовами риболовлі. У цей період ймовірність затримання завидного трофея, безумовно, присутня, але для цього необхідно використовувати особливий рибальський досвід і знання звичок і звичок риби. Холодна, навіть практично крижана, вода у водоймі накладає відбиток на поведінку як хижої, так і мирної риби, воно в корені відрізняється від літнього, та й ікра дозріває, займаючи місце в череві, це розуміти потрібно, бо тільки в цьому випадку можна сподіватися на успіх. Наші рибальські пригоди покаже відео рибалка на Десні пізньої осені, побачити яке можна відвідавши рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Де живе хижак пізньої осені
  • Головне правило справжнього рибалки
  •  « Третяжка » при проводці – секретна зброя на пасивну рибу
  • Які приманки працювали сьогодні

Звичайно, хижа риба, як і риба взагалі, може переміщатися по водойму так, як їй заманеться, але все ж деякі правила в цьому процесі існують, і їх корисно знати. Саме пізньої осені вся риба вважає за краще найглибші ділянки, а точніше кордону ям і омутів з більш дрібними. Виняток становлять хіба що деякі мирні риби, наприклад, синці, чехонь, які часто можуть стояти над глибиною в самій ямі. Ну а хижак по-любому буде поблизу. Але і облов кіс і мілин ніхто не відміняв, хоча занадто довго займатися цим і не варто, особливо при відсутності позитивних результатів.

Хочеться звернути увагу на один важливий момент, який напевно відомий будь-якому досвідченому рибалці, не має значення, спінінгіст він, або прихильник фідерної риболовлі. Це стосується здачі конкретних місць для риболовлі, а саме постійних спроб по-легкому, як би між іншим, дізнатися місця, де можна комфортно і результативно порибалити, відпочити. А саме – прохань викласти точні локації на загальний огляд, ну, або можна, як то кажуть, « в личку ». Друзі, а як же сам процес самостійної напрацювання таких місць? Це ж, як мінімум, цікавіше, а як максимум – результат багаторічних успіхів і поразок, такий собі ознака майстерності. Тому – і не просите, здавати власні точки – не наш метод, ми проти читерства у всіх його проявах, і крапка.  А перевірених, гарантовано рибних і зручних у всіх відносинах місць і так досить, ласкаво просимо на платні водойми, благо і адреси їх відомі, на будь-який смак і гаманець.

Зате поділитися досвідом, це завжди будь ласка. Ось, наприклад, такий нюанс – після закінчення ривків не просто робимо паузу, а закінчуємо її плавною потяжкою. Це, як показує практика, буквально зводить з розуму пасивного хижака, змушуючи його моментально переходити з безтурботного споглядання пурхають у нього під носом силіконіни до злої атаки. Спробуйте, вам сподобається.

Важливий момент для досягнення успіху на рибалці – це вибір робочої приманки для спінінгу, джига. І в цьому моменті у нас є підказка для допитливих рибалок. Щоб дізнатися про це, дивіться наше відео. А за актуальними рибальськими снастями варто зайти в Fishbum, інтернет магазин снастей і приманок для риболовлі.


Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->