Деснянські щуки

Деснянські щуки

14.10.2022
0

Осінь триває, а значить продовжуємо полювати за трофеєм, а саме – за солідними деснянськими щуками, благо сезон в самому розпалі. Ця українська річка багата трофейної щукою, в цьому вона дасть фору навіть Дніпру, тому якщо є можливість половити хижака на Десні, то її неодмінно варто реалізувати, а результат буде, обов'язково. Ну, а для тих, у кого немає можливості відвідати рибальське Ельдорадо особисто, ми зняли чергове докладний відео про ловлю трофейної щуки на річці Десна, для перегляду якого досить відвідати рибальський ютуб канал Fishbum.

  • Поводок з флюру, витримає щуку чи ні
  • Що взяти з собою на осінню риболовлю
  • Особливості пошуку осінньої щуки
  • Робоча приманка, нагадуємо принципи вибору

Так як основним об'єктом в нашій сьогоднішній рибалці є щука, а у неї, в свою чергу, є знатні зуби, то без спеціального повідця нам не обійтися. Класика зі сталі, безумовно, вкрай надійна і перевірена роками риболовлі багатьма поколіннями рибалок, але ніщо не стоїть на місці, і відмовлятися від прогресу сенсу немає. Як щучого повідця вибираємо флюр, він і в воді малопомітний, і зуби щучі витримати в стані. Але флюр не аби який, а від перевіреного виробника, краще японського. Але є ще нюанс, про який потрібно знати, це правильний діаметр, для щуки він повинен бути не менше 0.5 мм, тоді ймовірність його зрізу при поклевке буде прагне мінімуму.

Риболовля восени, коли холодно і сиро, вимагає дотримання деяких правил, які були вироблені спінінгістами практиками, тоді процес буде приносити суто позитивні емоції. Для цього потрібно мати:

  • Теплий зручний одяг і взуття по сезону
  • При необхідності забродні чоботи або вейдерси
  • Спеціальні рукавички спінінгіста
  • Термос з теплим напоєм, невеликий перекус, рибалка на голодний шлунок — це не наш метод

Щоб зловити рибу, для початку потрібно її знайти. Велика осіння щука зазвичай любить глибину і поїсти як слід. Так як дрібниця звідкись знає, що її любить зжерти щука, як і те, що ця щука живе в ямі, то вважає за краще на всяк випадок триматися неглибоко. В результаті зустріч мисливця і видобутку відбувається якраз на кордоні виру і мілини, отже, ми також будемо приділяти таким ділянкам особливу увагу.

Для успішної лову щуки важливо правильно вибрати приманку, а це можна зробити елементарним перебором, ну, і досвід мати якийсь ніякий. А головне – не лінуватися і мати при собі достатній арсенал силіконок, блесен і воблерів. Взагалі, приманок не повинно бути багато, але їх повинно бути достатньо. В цьому випадку результат буде обов'язково, і результат позитивний для рибалки. Правильність цього твердження доведено на відео, а якщо з'явилася необхідність купити вловисті рибальські снасті і приманки, заходите в інтернет магазин Fishbum.



Відгуків0

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок
//-->